STARTEN MET PERSONAL BRANDING

Als personal branding nog helemaal nieuw voor je is en je een eerste aanzet voor jouw persoonlijk merk en je strategie wenst, dan is dit iets voor jou.

Maar eerlijk, personal branding is essentieel voor elke ondernemer die op zoek is naar opdrachten en klanten die bij hem passen. Want dat is wat personal branding doet: gelijkgestemden aantrekken. Dat kan enkel en alleen als jij heel goed weet waar je voor wil staan, wat je wil uitstralen en wat jouw persoonlijke meerwaarde is. Daar gaan we tijdens dit korte traject samen naar op zoek.

Voor wie?

Voor zaakvoerders van eenmanszaken en kleine ondernemingen met max. 15 medewerkers.

Het traject

Dit traject bestaat uit twee online sessies van een uur. We laten een week tijd tussen de twee sessies, zodat de eerste ideeën en gedachten kunnen rijpen.

Sessie 1

Ik geef je een introductie over personal branding. We gaan aan de slag met een aantal persoonlijke vragen: wie ben jij, wat is jouw expertise en wat zijn je persoonlijke ambities. Je gaat naar huis met een concreet beeld van hoe personal branding voor jou kan werken.

Sessie 2

Tijdens de tweede sessie werken we aan je personal branding statement en je persoonlijke pitch. We denken na over welk kanaal voor jou het beste zal werken en ik leer je wat je zowel online als offline kunt doen om je personal brand te versterken.

Jouw investering

Voor de twee sessies betaal je € 149 excl. btw.