PERSONAL BRANDING

Je personal brand is jouw persoonlijk merk. En net zoals een bedrijfsmerk bestaat je personal brand uit waarden, je why en jouw persoonlijk meerwaarde. Daar naar op zoek gaan, kan een uitdaging zijn. Het concreet benoemen des te meer. Daar help ik jou mee.

Ik ontwikkelde een instaptraject Starten met personal branding van twee korte online sessies om je de basis van personal branding te leren. Daarnaast leer ik je Scoren met personal branding tijdens een intensiever traject van drie face-to-face sessies om jouw persoonlijk merk volledig te ontwikkelen en een online en offline strategie te ontwikkelen.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Heb je een vraag over personal branding of weet je niet zeker wat het voor jou kan betekenen? Laten we dan even kort telefonisch kennismaken. Ik leg je graag uit wat personal branding is en hoe het jou kan helpen om jezelf te onderscheiden op de markt.​ Stuur me een mailtje via de knop!

STARTEN MET PERSONAL BRANDING

Is personal branding nieuw voor jou? Dan dompel ik jou tijdens twee online sessies van een uur onder in dit thema. We laten een week tijd tussen de twee sessies. Samen zetten we de eerste krijtlijnen uit voor jouw persoonlijk merk en je personal branding strategie.

SCOREN MET PERSONAL BRANDING

Tijdens een intensiever traject van drie persoonlijke sessies van telkens twee uur gaan we in op jouw huidige situatie, je ambities en doelstellingen. Het resultaat? Een duidelijk statement voor je personal brand en sterke aanzet voor je online en offline strategie.